Tűzvédelemmel foglakozó, tűzoltókészülék ellenőrzését végző cégek, valamint a nagyobb darabszámú kézi tűzoltókészülékkel rendelkező intézményeknek, vállalkozásoknak ajánlom az alkalmazást.
A tűzoltó készülék nyilvántartó program a 2/2002 BM rendelet G függelékének megfelelő, kibővített táblázatot képes a bevitt adatokból előállítani.
Az alkalmazás részletesen nyilvántartja a berendezések nyomáspróbáit, ellenőrzéseit, javításait. Az adatok Excel táblába is exportálhatók.
Mobil applikáció segítségével, a készülékre helyezett QR kód leolvasásával felgyorsítható az ellenőrzés művelete.

A program tűzcsap ellenőrző modullal is rendelkezik, amely a készülék ellenőrzésnél említett szolgáltatásokra képes.
Település szerinti bontásban jelennek meg a tűzcsapok. Meghatározhatjuk a következő ellenőrzés idejét. A GPS koordináták alapján a Google térképen megjeleníthetjűk a tűzcsap helyét.

Minél hamarabb jutunk a legfontosabb információhoz, annál értékesebb. A T-TOTAL – Tűzvédelmi Eszközök Rendszere ehhez nyújt segítséget a tűzvédelmi szakemberek mindennapi munkájában.

A cég bevételi, kiadási bizonylatainak, belső mozgásainak (átadás-átvétel) rögzítésével naprakész információt ad az alkalmazás. Megfelelő jogosultság kiosztásával a számtalan kimutatás elkészítése a leltározás, selejtezés nehézkes művelete ezen túl nem jelenthet problémát.
Mindennapos probléma, hogy a raktárkészlet valamely adatára van szükségük. A jól felszerelt ügyintéző megnyom néhány billentyűt a számítógépén és válaszol az elhangzott kérdésre.
Gondoljunk a kezelendő információ nagyságrendjére és a visszakeresés gyorsaságára. A leltárazás is egyszerű rutinműveletté válik.

A telepítő programot kérje az elérhetőség alapján. 

Képgaléria

Tűz-és Munkavédelmi rendszer
Kibővítve rakrárkezeléssel, számlázással, telefonos applikációval

Partner kezelés

Törzsadatok

Készlet, számla, ellenőrzés

Készülék, tűzcsap, munkavédelem

Listák

Telefonos applikáció