Tűzvédelemmel foglakozó, tűzoltókészülék ellenőrzését végző cégek, valamint a nagyobb darabszámú kézi tűzoltókészülékkel rendelkező intézményeknek, vállalkozásoknak ajánlom az alkalmazást.
A tűzoltó készülék nyilvántartó program a 2/2002 BM rendelet G függelékének megfelelő, kibővített táblázatot képes a bevitt adatokból előállítani.
Az alkalmazás részletesen nyilvántartja a berendezések nyomáspróbáit, ellenőrzéseit, javításait. Az adatok Excel táblába is exportálhatók.
Mobil applikáció segítségével, a készülékre helyezett QR kód leolvasásával felgyorsítható az ellenőrzés művelete.

A program tűzcsap ellenőrző modullal is rendelkezik, amely a készülék ellenőrzésnél említett szolgáltatásokra képes.
Település szerinti bontásban jelennek meg a tűzcsapok. Meghatározhatjuk a következő ellenőrzés idejét. A GPS koordináták alapján a Google térképen megjeleníthetjűk a tűzcsap helyét.

Minél hamarabb jutunk a legfontosabb információhoz, annál értékesebb. A T-TOTAL – Tűzvédelmi Eszközök Rendszere ehhez nyújt segítséget a tűzvédelmi szakemberek mindennapi munkájában.

A cég bevételi, kiadási bizonylatainak, belső mozgásainak (átadás-átvétel) rögzítésével naprakész információt ad az alkalmazás. Megfelelő jogosultság kiosztásával a számtalan kimutatás elkészítése a leltározás, selejtezés nehézkes művelete ezen túl nem jelenthet problémát.
Mindennapos probléma, hogy a raktárkészlet valamely adatára van szükségük. A jól felszerelt ügyintéző megnyom néhány billentyűt a számítógépén és válaszol az elhangzott kérdésre.
Gondoljunk a kezelendő információ nagyságrendjére és a visszakeresés gyorsaságára. A leltárazás is egyszerű rutinműveletté válik.

A telepítő programot kérje az elérhetőség alapján. 

Képgaléria

Tűz-és Munkavédelmi rendszer
Kibővítve rakrárkezeléssel, számlázással, telefonos applikációval

Partner kezelés

Törzsadatok

Készlet, számla, ellenőrzés

Készülék, tűzcsap, munkavédelem

Listák

Telefonos applikáció

SZÉPLIGETISZOFVER

Képzeljen el lenyűgöző arculatokat, hatékony hírleveleket, online reklámokat és profitorientált honlapokat!

Megvalósítjuk terveit, amelyek ugyanolyan szépek lesznek laptopon és mobilon, mint asztali gépen.