Minél hamarabb jutunk a legfontosabb információhoz, annál értékesebb. Az IktatOk Titkársági Elektronikus Iktató program ehhez nyújt segítséget az ügykezelők mindennapi munkájában.
Az iktatott aktához lapolvasóval létrehozott képi fájlok, illetve bármely objektum kapcsolhatók. Így akár több oldalas akta rögzíthető, néhány gombnyomás segítségével megtekinthető. Nem csak hagyományos, hanem elektronikus leveleket (akár több postafiókot) is kezel az alkalmazás. Az egyszerűen kezelhető szoftver segítségével egy óriási lépést tehetünk a papír nélküli ügyvitel felé.
A programban lehetőség van postai címzés nyomtatására boríték, belföldi tértivevény, valamint könyvelt küldemények feladóvevénye formanyomtatványok kitöltésére.

A programmal az intézmény teljes ügyirat kezelését, iktatását lehet elvégezni. Tételkorlát nincs, az árakat csak az befolyásolja, hogy a rendszert hány felhasználóval szeretnénk használni, mennyien tudnak a programhoz hozzáférni.
Gyorsan visszakereshet bármely felvitt adatot. A tanúsított iktató programok közül a legolcsóbbak és a legkönnyebben kezelhetők közé tartozik.

A referenciák száma is bizonyítja, hogy elégedettek a felhasználók.

LEGYEN ÖN IS A CSAPAT TAGJA!

A telepítő programot kérje az elérhetőség alapján. 

SZÉPLIGETISZOFVER

Képzeljen el lenyűgöző arculatokat, hatékony hírleveleket, online reklámokat és profitorientált honlapokat!

Megvalósítjuk terveit, amelyek ugyanolyan szépek lesznek laptopon és mobilon, mint asztali gépen.