T-TOTAL

Tűzoltókészülék ellenőrzését végző cégek, valamint a nagyobb darabszámú kézi tűzoltókészülékkel rendelkező intézményeknek, válalkozásoknak ajánlom az alkalmazást.
A tűzoltó készülék nyilvántartó program a 2/2002 BM rendelet G függelékének megfelelő, kibővített táblázatot képes a bevitt adatokból előállítani.
Az alkalmazás részletesen nyilvántartja a berendezések nyomáspróbáit, ellenőrzéseit, javításait. Az adatok Excel táblába is exportálhatók.
A program tűzcsap ellenőrző modullal is rendelkezik, amely a készülék ellenőrzésnél említett szolgáltatásokra képes.

Település szerinti bontásban jelennek meg a tűzcsapok. Meghatározhatjuk a következő ellenőrzés idejét. A GPS korrdináták alapján a Google térképen megjeníthetűk a tűzcsap helyét.

Minél hamarabb jutunk a legfontosabb információhoz, annál értékesebb. A T-TOTAL - Tűzvédelmi Eszközök Rendszere ehhez nyújt segítséget a tűzvédelmi szakemberek mindennapi munkájában.
A cég bevételi, kiadási bizonylatainak, belső mozgásainak (átadás-átvétel) rögzítésével naprakész információt ad az alkalmazás. Megfelelő jogosultság kiosztásával a számtalan kimutatás elkészítése a leltározás, selejtezés nehézkes művelete ezen túl nem jelenthet problémát.
Mindennapos probléma, hogy a raktárkészlet valamely adatára van szükségük. A jól felszerelt ügyintéző megnyom néhány billentyűt a számítógépén és válaszol az elhangzott kérdésre.
Gondoljunk a kezelendő információ nagyságrendjére és a visszakeresés gyorsaságára. A leltárazás is egyszerű rutinműveletté válik.T-TOTAL - Bemutató: Tűzcsap modul videója
T-TOTAL - Bemutató: Tűzoltó készülék modul videója
T-TOTAL árlista: letöltése

a programot csak regisztált felhasználók tölthetik le
(ha már regisztrált jelentkezzen be)

www.szepligeti.hu

Menü: