ILKA2...

Az ILKA mozaikszó az "Iktatás és Létesítmény-nyilvántartás Kapcsolatrendszere" elnevezés rövidített változata. Az ILKA sokkal több, mint egy létesítmény nyilvántartó program. Együttműködve az IktatOk Elektronikus Iktató Rendszerrel, egy egységet alkot a tűzmegelőzési tevékenység teljes adminisztrálására. Az univerzális lekérdezésen túl, beépített statisztikai rendszerrel is rendelkezik, amely az országos szintű adatfelmérésre épül. A központi azonosítókon kívül saját magunk által meghatározott kód-szótárak segítik a program kezelését és önálló statisztikák létrehozását.
Határidő ellenőrzések révén az ügyintézők saját tevékenységüket, a vezetők, pedig beosztottaik munkáit folyamatosan ellenőrizhetik.

Amennyiben valamennyi tűzmegelőzési, tűzoltási szempontból látókörbe kerülő intézményt rögzítünk a programban, abban az esetben valóban precíz nyilvántartáshoz jutunk. A létesítményeket "nyilvántartott" kulccsal is elláthatjuk, így lekérdezéskor elkülöníthetők az egyébként tűzvédelmi szempontból nem kiemelkedően fontos létesítmények.
Ha ezt a logikát követjük, már a tűzoltás során a híradós, az ügyeletes információt szolgáltathat a tűzvizsgálónak az intézmény tűzvédelmi múltjáról. A gyakorlatok tapasztalatait is rögzítheti az alkalmazás. Innentől a program már nem csak a tűzmegelőzési tevékenység segédeszköze.
A növekvő adatmennyiség tárolása a mai technikai eszközökkel nem lehet gond, de felhalmozódó adatmennyiség óriási érték.a programot csak regisztált felhasználók tölthetik le
(ha már regisztrált jelentkezzen be)

www.szepligeti.hu

Menü: