IktatPro

Minél hamarabb jutunk a legfontosabb információhoz, annál értékesebb. A tanúsított IktatOk Titkársági Elektronikus Iktató program ehhez nyújt segítséget az ügykezelők mindennapi munkájában.
Az iktatott aktához lapolvasóval létrehozott képi fájlok, illetve bármely objektum kapcsolhatók. Így akár több oldalas akta rögzíthető, néhány gombnyomás segítségével megtekinthető. Nem csak hagyományos, hanem elektronikus leveleket (akár több postafiókot) is kezel az alkalmazás. Az egyszerűen kezelhető szoftver segítségével egy óriási lépést tehetünk a papír nélküli ügyvitel felé.
A programban lehetőség van postai címzés nyomtatására boríték, belföldi tértivevény, valamint könyvelt küldemények feladóvevénye formanyomtatványok kitöltésére.

A programmal az intézmény teljes ügyirat kezelését, iktatását lehet elvégezni. Tételkorlát nincs, az árakat csak az befolyásolja, hogy a rendszert hány felhasználóval szeretnénk használni, mennyien tudnak a programhoz hozzáférni.
Csomagok (bruttó árak – nettó értékek változatlanok 2006. óta):
• 1 felhasználós 127.000,-Ft
• 3 felhasználós 146.050,-Ft
• 5 felhasználós 165.100,-Ft
• Korlátlan           209.550,-Ft
Lehetőség van alacsonyabbról magasabb csomagra való módosításra. Ilyenkor a vételár különbségét kell kiegyenlíteni.
A vételár 1 év terméktámogatást tartalmaz, ami magába foglalja a telefonos ügyfélszolgálat igénybevételét, a jogszabálykövetéseket, fejlesztéseket, hibajavításokat. 1 év után ezek a szolgáltatások egyedileg megkötött átalánydíjas szerződés keretében vehetők igénybe.
Ennek ára nagyságrendileg bruttó 5.250,-Ft havonta. Éves díjfizetése esetén kéthavi előfizetői kedvezményt nyújtok, vagyis a Megrendelőnek csak 10 havi díjat kell fizetnie. Ebben az esetben nem utólag, hanem előre kell fizetni a karbantartási díjat. A terméktámogatási díj magába foglalja a programra kötelezően előírt újratanúsítás és az évenkénti felül vizsgálat cégre kivetített díját is!
A programhoz részletes tájékoztatás készült. (Kb. 85 oldal) Aki ennek ellenére igényt tart bemutatóra, oktatásra, telepítésre, arra is van mód. A dobozos termék ára nem tartalmazza a bemutató költségét.
A helyszíni kiszállás várható költségei az alábbiak szerint alakul (célszerű több szervezettel konzultálni):
• Kiszállás 80 Ft/Km+Áfa (oda-vissza)
• Oktatás, konzultáció, programtelepítés: 6.000,-Ft/óra +Áfa.

Gyorsan visszakereshet bármely felvitt adatot. A tanúsított iktató programok közül a legolcsóbbak és a legkönnyebben kezelhetők közé tartozik.
A referenciák száma is bizonyítja, hogy elégedettek a felhasználók.

LEGYEN ÖN IS A CSAPAT TAGJA!
a programot csak regisztált felhasználók tölthetik le
(ha már regisztrált jelentkezzen be)

www.szepligeti.hu

Menü: