Bemutatkozás...

Több, mint két évtizede foglalkozom szoftverfejlesztéssel. Kezdetben dBase adatbázisú Clipper, majd az erre épülő Visual Object nyelven programoztam. Az új alkalmazásaim már mind a stabil, robosztus gyors és nagyon megbízható MS SQL adatszervert használja. Palettámon az egyedi szoftverek mellett megtalálhatók olyanok is, amelyeket az ország sok területén használnak. Szoros kapcsolatom fűződik volt munkahelyemhez, hivatásomhoz a tűzoltóságok nagy táborához. 21 év szolgálat, és több mint egy évtizedes személyzeti és ügyviteli osztályvezetői múltam után, most már - teljes odaadással - csak a szoftverfejlesztéssel foglalkozom. A gépész és üzemfenntartó diplomáim mellé felsőfokú programozói és középfokú személyzetis végzettségeket is szereztem.

A speciális tűzoltó szoftverek mellett sok civil cég is használja az iktatóprogramomat. Egyedi alkalmazásokat készítettem a Zalalkerámia Zrt-nek. A keszthelyi székhelyű Vill-Acél Kft termelésirányítási rendszere a tevékenységüket teljes egészében lefedi, a rendeléstől - a gyártáson keresztül – a számlázásig.
SZ-TOTAL Kft a T-TOTAL szoftver megrendelője. Valamennyi tűzvédelmi raktár-nyilvántartási és számlázási feladatot ellát az alkalmazás.

www.szepligeti.hu

Menü: